Agent Descriptions

Sana sini orang sebut SUPERCUBE. Best sangat ke? 🤔

Nak tahu apa yang best? Sebab SC minuman yang SIMPLE, SEDAP dan BERMANFAAT.

SIMPLE? Ya. Sebab buka je kotak, koyak plastik, rendam dalam air. Siap 😆

SEDAP? Ya. Sedap rasa laicikang versi sihat. Rasa manis lemak molasses asli sangat wow. Herba dan bebunga kering tu korang boleh gigit feeling syahdu sangat 😍

BERMANFAAT? Ya. Molasses ada banyak mineral. Herba kering tu setiap satu ada khasiat yang terkandung vitamin dan mineral bagus untuk tubuh kita.

Nahh..jangan fikir lama sangat. Cuba dulu baru boleh percaya.

Nak try semua flavor? Atau nak dua dulu boleh dapat free gift menawan. Atau nak cuba satu pun bole.

Ada open dropship tak kak eryn?
Ehh adaaa korang, PERCUMMAAA saja
Zer0 MODAL

Ayuhhh kitaaa 👇

https://app.supercube.my/signup/485

#supercube #molassessupercube #healthdrinks

Location

SMK Bandar Puteri Jaya, Bandar Puteri Jaya, Sungai Petani, Kedah 08000, Malaysia

Social Networks
  • No comments yet.
  • Add a review