Agent Descriptions

 

Ada anak kecik je la paham, macam ibu nak struggle bagi susu badan kan!! 😩

 

Tengok la ibu kat bawah ni, eksyen sungguh ek, marmet pun dapat banyak, tu belum pam lagi. 😆

 

Alhamdulillah, dah jumpa milkbooster yang sesuai,

 

Sekurang-kurang nya, tak la stress ibu nak penuh kan bekalan susu awak tu baby.

 

Supercube ni pun,

 

✅SENANG nak bawak kemana-mana,

✅MUDAH untuk dibancuh,

✅RINGAN je pulak tu.

✅Tak payah nak kena simpan peti ais ke apa.

✅TRAVEL FRIENDLY. Letak dalam beg pun boleh, sebab dah siap2 dalam sachet.

 

Red dates Goji Berry Supercube Drink, dan Kudapan sihat, Superbytes ni memang power la! Confirm meriah!

 

Mommy tunggu apa lagi tu.

Kena la teraii sekarang. 💃

 

Location

Warung Nasi Lemak Kukus, Pekan, Pahang 26600, Malaysia

  • No comments yet.
  • Add a review